Partnerství

Hlavním cílem Asociace MBA je udržet vysoké standardy studia manažerských programů v České republice a tyto standardy postupně zlepšovat. Proto se její součástí mohou stát školy, instituce a organizace, které splňují všechna kritéria, potvrzující jejich kvalitu. Partnerství v asociaci poskytuje zejména uchazečům o studium možnost ověřit si úroveň instituce, kterou si chtějí ke studiu zvolit. Doporučujeme si důkladně přečíst podmínky a v případě, že je Vaše instituce bude splňovat, rádi vás jako partnery asociace uvítáme.

Podmínky pro partnerství v Asociaci jsou následující:
  • Definovaný obsah jednotlivých studijních programů na úrovni mezinárodních standardů včetně možnosti doložit sylaby a další podklady potřebné ke studiu.
  • Studium v délce trvání alespoň 1 roku.
  • Jasně stanovený studijní řád (průběh studia), zkušební řád a podmínky ukončení studia.
  • Závěrečné zkoušky probíhající před vícečlennou komisí.
  • Lektorský tým složený z profesionálů a předních odborníků jednotlivých oborů.
  • Vedení interní agendy o jednotlivých studentech a průběhu jejich studia.
  • Dostupné osobní reference bývalých studentů.
  • Adekvátní výukové podmínky a potřebné studijní vybavení.
  • Akreditace nezávislým orgánem.
  • Přijímání uchazečů s vysokoškolským vzděláním nebo prokazatelnou praxí v oboru.
  • Uhrazení příspěvku ve výši 5 000 Kč ročně.

Instituce, kteří splní podmínky pro partnerství, následně obdrží oveřovací certifikát školy a jednotlivých studijních programů Asociací MBA.

V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře, nebo emailové adresy info@asociacemba.cz