Vysoká škola podnikání a práva

O nás

Vysoká škola podnikání a práva je soukromou vysokou školou neuniverzitního typu. Vznikla spojením dvou téměř nejstarších, nejtradičnějších vysokých škol – VŠMIEP Praha a VŠP Ostrava s více než 15letou tradicí. Vysoká škola podnikání a práva nabízí bakalářské studium v oborech: Podnikání, Informatika, Právo a Marketingové komunikace. Součástí výuky jsou také navazující magisterské studijní programy Podnikání s titulem Ing., Soukromoprávní studia s titulem Mgr. a Marketingové komunikace s titulem Mgr.. Všechny nabízené studijní programy jsou unikátním způsobem kombinovány pro aktuální potřeby současného konkurenčního trhu. Škola se zaměřuje na kompetenční vzdělávání, kdy cílem je praktická využitelnost získaných znalostí a dovedností, záměrem pak nulová nezaměstnanost absolventů. Vysoká škola podnikání a práva nabízí také komplexní program celoživotního vzdělávání. Studovat je možné na výukových pracovištích v Praze, Ostravě a Brně.

STUDIJNÍ PROGRAMY (1)
MBA pro manažery a podnikatele
Obecný management, MBA, Kombinovaná forma

Vysoká škola podnikání a práva