Vstupní proces

Pro to, aby se vaše škola stala členem Asociace MBA a získala prestižní certifikaci vydávanou ověřeným vzdělávacím institucím, je třeba absolvovat přijímací proces. V něm je klíčové zejména doložit, že skutečně splňujete podmínky, které jsou pro vstup vyžadovány. Níže naleznete jednotlivé kroky, které vás provedou přibližnou podobou přijímacího procesu.

1 | Ověřte si, zda jako instituce skutečně splňujete podmínky pro vstup do Asociace MBA. V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat.

2 | Vyplňte on-line přihlášku a s vyplněním přihlášky si dejte záležet. V řádu několika dnů vás budeme kontaktovat s potvrzením doručení přihlášky.

3 | Doložte potřebné dokumenty. Jakmile vám potvrdíme doručení přihlášky, budete vyzváni k doložení dokumentů, které potvrzují splnění podmínek pro vstup do asociace.

4 | Vyčkejte na výsledky schvalovacího procesu. Ten trvá zhruba 3-6 měsíců v závislosti na rychlosti a kvalitě doložených dokumentů. Je možné, že vás v jeho průběhu budeme dodatečně kontaktovat.

5 | Uhraďte poplatek. Ve chvíli, kdy dojde ke schválení, budete informováni a vyzváni k uhrazení administrativního poplatku ve výši 5 000 Kč na rok.

6 | Získáte certifikát potvrzující partnerství s asociací. Po obdržení platby vám vystavíme a zašleme partnerský certifikát, který oficiálně potvrdí vaše přijetí do Asociace MBA. Zároveň vás uveřejníme na webu společně s doprovodnou podporou vymezenou v sekci Výhody partnerství.