PR a média

Asociace MBA – organizace, která propojuje zájemce o profesní studium se školami, které poskytují

Zajímáte se o manažerské studium, nemáte však dostatek času na průzkum internetu, abyste našli školy, které tyto možnosti nabízí, stejně jako poskytované obory? Asociace MBA  nabízí jasný a ucelený přehled škol s profesním vzděláváním v Česku. Díky filtru vyhledávání najdete snadno a rychle vše, co vás zajímá. Díky nám budete o krok blíž tomu, co vás skutečně baví a zajímá. Přečtěte si více v článku na Ekonom.cz. (19. 6. 2023).

Odhodláte se ke studiu MBA? Přinášíme důvody, na základě kterých budou vaše finální rozhodnutí snazší

Kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem, říká jedno moudré, mnoho známé rčení. Vzdělávání pro dospělé není pouze o jazykových kurzech. Pokud patříte mezi ty, co na sobě neustále pracujete a rozšiřujete si své obzory, tak studium MBA je pro vás ideální. Díky Asociaci MBA se můžete dozvědět výsledky exkluzivních průzkumů, např. zhodnocení studia očima MBA studentů. Více na webu Uspet-neni-nahoda.cz. (24. 8. 2023).

Falešné akreditace MBA v Česku: sídla uvádějí i ve vězení, chybí zápisy v rejstříku

Některé školy poskytující MBA vzdělání v Česku používají falešné akreditace a certifikace. Neexistující akreditační společnosti na svých webových stránkách často tvrdí, že mají dlouholetou historii a odkazují se na svá sídla. Na uváděných adresách se však často nic nenachází. Vyplývá to z průzkumu Asociace MBA, která za poslední rok vypátrala a odhalila celkem 12 falešných akreditačních orgánů, které lze v českém prostředí najít. Svým rozsahem jde v českém prostředí o zcela jedinečný přehled podvodných akreditací. Více na webu Hrnews.cz (7. 12. 2023).

Asociace MBA: jak podporuje váš profesní růst?

Asociace MBA podporuje rozvoj profesního vzdělávání v Česku a informuje veřejnost o dostupných manažerských programech, novinkách a trendech ve vzdělávání a přináší unikátní průzkumy MBA škol. Asociace garantuje vysokou úroveň studia MBA na členských školách, které získaly certifikaci o kvalitě vzdělávání. To zájemcům o studijní programy mimo jiné zaručuje kvalifikovanou výuku s jistotou profesního rozvoje. Více na webu Muz21.cz (14. 12. 2023).