Veletrh Gaudeamus – Akadémia Bratislava
Od 04. 10. 2022 - 08:00 do 06. 10. 2022 - 18:00
Pořadatel: MP-Soft, a.s.
Vysoké školy z celého Slovenska, Česka i zahraničí. 9 000+ slovenských studentů, 250+ vystavovatelů, 3 dny. Pokračování úspěšné tradice studentských veletrhů v Bratislavě.
HR Days 2022
Od 12. 10. 2022 - 09:00 do 13. 10. 2022 - 18:00
Pořadatel: Profesia CZ, spol. s r.o.
Odborný veletrh HR days se zaměřuje na oblast lidských zdrojů, žhavé trendy a řešení v personalistice, které jsou určeny personalistům, HR manažerům, koučům, lektorům i managementu firem. Vstup na veletrh je zdarma, stačí se jen zaregistrovat zde na webu, kam postupně doplňujeme letošní vystavovatele, řečníky a program přednášek.
Profesia days Praha 2022
Od 12. 10. 2022 - 09:00 do 13. 10. 2022 - 18:00
Pořadatel: Profesia CZ, spol. s r.o.
Veletrh práce Profesia days je událost zaměřená na pracovní a vzdělávací možnosti a již pravidelně se koná jak v Čechách, tak i na Slovensku. Během dvou dní můžeš zažít setkání s tvými budoucími kolegy či šéfy, startupy, skvělé řečníky, kariérní poradenství, konzultace, testování znalostí, různé formy vzdělávání, zábavu a mnoho dalšího.
Prezenční kurz ETIKETA
Od 30. 11. 2022 - 17:00 do 30. 11. 2022 - 20:00
Pořadatel: ESBM - European School of Business & Management
Zajímají vás pravidla společenského kontaktu? Nejste si jistí v pravidlech oblékaní, či základech gastronomické etikety? Lektor Karel Rajchl vás etiketou rád provede. Cena kurzu: 790 Kč Přihlášky na kurz posílejte na e-mail: pozvanka@esbm.cz
GAUDEAMUS PRAHA 2023
Od 24. 01. 2023 - 08:00 do 26. 01. 2023 - 18:00
Pořadatel: MP-Soft, a.s.
Školy z Prahy, celé ČR i zahraničí, 13 000+ návštěvníků, 300+ vystavovatelů, 3 veletržní dny, to je nejrychleji se rozvíjející veletrh Gaudeamus.