ESG v teorii a praxi
Od 03. 06. 2024 - 09:00 do 04. 06. 2024 - 18:00
Pořadatel: VŠE
Místo konání: VŠE, Praha

Institut udržitelných financí Fakulty financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze („VŠE“) nabízí 2-denní kurz „ESG v teorii a praxi“. Výuka bude obohacena o prezentace a zkušenosti externích lektorů z KPMG a PwC, kteří ESG problematiku řeší v praxi. ESG je koncept, který se stává stále důležitějším v oblasti podnikání. ESG znamená měřitelná kritéria pro hodnocení udržitelnosti v oblastech životního prostředí (Environmental), sociální (Social) a řízení společnosti (Governance).

ESG v teorii a praxi je unikátní kurz, který se bude konat v prostředí VŠE a představí Vám nejen teorii, ale i základní praktické věci. Nejdříve se seznámíte se základními pojmy v oblasti ESG a udržitelných financí. Poté tyto teoretické základy využijete pro řešení konkrétních praktických situací formou případových studií (např. ESG reporting, indikátory, rizika a regulace), které povedou odborníci z praxe. Po úspěšném ukončení kurzu obdržíte ESG Certifikát VŠE.

Learning & Development Conference, Praha
Od 19. 06. 2024 - 10:00 do 19. 06. 2024 - 18:00
Pořadatel: Firemní vzdělávání s.r.o.
Místo konání: KC GREENPOINT, Praha

Sedmý ročník konference pro personalisty se zodpovědností za rozvoj a vzdělávání pracovníků se uskuteční na dvou místech – v Praze a Bratislavě. Těšit se opět můžete na zajímavá témata, řečníky a praktické aplikační workshopy. A samozřejmě na neformální atmosféru, setkání a diskuse s kolegy z oboru a také něco navíc!