Den otevřených dveří Business Institut EDU a.s.
Od 08. 09. 2022 - 11:00 do 08. 09. 2022 - 18:00
Pořadatel: Business Institut EDU a.s.

Pro všechny uchazeče o studium MBA, BBA, DBA a LLM připravil Business Institut Den otevřených dveří. Všichni zájemci o studium si budou moci prohlédnout prostory školy včetně moderně vybavených učeben a dozvědět se veškeré informace, které se studiem souvisí. Doporučujeme rezervovat si předem čas návštěvy.

Online workshop - Mentoring
Od 14. 09. 2022 - 17:00 do 14. 09. 2022 - 19:00
Pořadatel: ESBM - European School of Business & Management

Společně se podíváme na to, jak by měl působit a jednat mentor, na kterého se roky s vděčností vzpomíná. Vysvětlíme si, co je pro skvělého mentora podstatné. Jaký je jeho úkol a jak vybrat nejvhodnějšího člověka pro předávání zkušeností. Prakticky zaměříme celé téma do zdravotnictví, ve kterém hraje mentoring naprosto stěžejní roli, jasně a konkrétně vystihuje principy, které platí ve všech dalších oblastech i mimo medicínu. Workshop povede MUDr. Tereza Ettlerová, MBA.

Veletrh Gaudeamus – Akadémia Bratislava
Od 04. 10. 2022 - 08:00 do 06. 10. 2022 - 18:00
Pořadatel: MP-Soft, a.s.

Vysoké školy z celého Slovenska, Česka i zahraničí. 9 000+ slovenských studentů, 250+ vystavovatelů, 3 dny. Pokračování úspěšné tradice studentských veletrhů v Bratislavě.

HR Days 2022
Od 12. 10. 2022 - 09:00 do 13. 10. 2022 - 18:00
Pořadatel: Profesia CZ, spol. s r.o.

Odborný veletrh HR days se zaměřuje na oblast lidských zdrojů, žhavé trendy a řešení v personalistice, které jsou určeny personalistům, HR manažerům, koučům, lektorům i managementu firem. Vstup na veletrh je zdarma, stačí se jen zaregistrovat zde na webu, kam postupně doplňujeme letošní vystavovatele, řečníky a program přednášek.

Profesia days Praha 2022
Od 12. 10. 2022 - 09:00 do 13. 10. 2022 - 18:00
Pořadatel: Profesia CZ, spol. s r.o.

Veletrh práce Profesia days je událost zaměřená na pracovní a vzdělávací možnosti a již pravidelně se koná jak v Čechách, tak i na Slovensku. Během dvou dní můžeš zažít setkání s tvými budoucími kolegy či šéfy, startupy, skvělé řečníky, kariérní poradenství, konzultace, testování znalostí, různé formy vzdělávání, zábavu a mnoho dalšího.

GAUDEAMUS BRNO 2022
Od 01. 11. 2022 - 09:00 do 04. 10. 2022 - 18:00
Pořadatel: MP-Soft, a.s.

Největší veletrh vzdělávání v ČR: 28 let tradice, 30 000+ návštěvníků, 400+ vystavovatelů, 17 zastoupených zemí, 7 doprovodných programů.

GAUDEAMUS PRAHA 2023
Od 24. 01. 2023 - 08:00 do 26. 01. 2023 - 18:00
Pořadatel: MP-Soft, a.s.

Školy z Prahy, celé ČR i zahraničí, 13 000+ návštěvníků, 300+ vystavovatelů, 3 veletržní dny, to je nejrychleji se rozvíjející veletrh Gaudeamus.